Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online Add to My AOL

Add to Pageflakes Powered by FeedBurner Subscribe in NewsAlloy

vineri, 28 martie 2008

Frumoasa?Inteligenta?


Frumoasa? inteligenta?
Orice femeie isi doreste sa fie rasfata, iubita si in centrul atentiei dar mai ales frumoasa..dar barbatii ce isi doresc? Cu siguranta o femeie frumoasa si inteligenta!
Sa nu uitam ca barbatilor le plac femeile inalte, suple, cu sanii rotunzi, buzele mari,etc.
O femeie frumoasa poate avea multe calitati dar si defecte...Unele femei frumoase sunt doar pe postul de papusa in vitrina, nimic mai mult..altele sunt frumoase dar si inteligente.

Ca de exemplu Jennifer Lopez este o femeie frumoasa dar si foarte inteligenta.

Trebuie sa nu uitam ca frumusetea este trecatoare...exista si frumusete interioara, sa ai un suflet bun si sa fi intelegatoare, sa sti ca ai pe cineva acasa care te intelege si te sprijina. Sunt femei care au multe calitati, sunt gospodine, modeste, dar au si defecte, sunt mai putin frumoase. Am observat ca barbatii care se considera mai frumosi decat sotiile lor sunt nemultumiti, iar in timp casnicia va deveni un dezastru. Dar, femeile frumoase sunt mai fericite alaturi de barbati urati.
O femeie frumoasa nu este doar cea care are un trup frumos, trebuie sa fie o persoana a carei stralucire, armonie vine din interior.Frumos este egal cu ingrijit? Da asa este ..o femeie frumoasa trebuie sa se ingrijeasca.
O femeie frumoasa si inteligenta place nu doar barbatiilor ci si femeilor..