Ingrediente:
-doua linguri ulei,
- o cana fasole alba
-doua cepe;
-marar;
-piper macinat;
-otet
-sare
Mod de preparare:
Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert cu apa rece.
Cand a fiert se pune sarea si se lasa sa se raceasca. Se scurge fasolea si se amesteca bine cu ceapa tocata solzisori, ulei, otet, piper si marar tocat marunt.
Se poate decora cu masline si frunze de patrunjel verde.
duminică, 10 august 2008
Mazare cu pui
Ingrediente:
-500g mazare;
-o ceapa;
-marar verde;
-50ml ulei;
-400g carne de pasare;
-o lingura de bulion;
-zahar;
-sare si piper
Mod de preparare:
Se imparte carnea in doua: o parte din carne se prajeste si se scoate din ulei.In uleiul ramas de la prajit se caleste ceapa si faina si se sting cu apa si bulion.
Se adauga mazarea , se lasa sa fiarba dupa care se adauga si carnea de pui.
Se pune zaharul, sarea si piperul, iar cand carnea este fiarta se adauga mararul tocat. Se mai lasa cca 5 minute si se da vasul de pe foc.
Pofta buna!
-500g mazare;
-o ceapa;
-marar verde;
-50ml ulei;
-400g carne de pasare;
-o lingura de bulion;
-zahar;
-sare si piper
Mod de preparare:
Se imparte carnea in doua: o parte din carne se prajeste si se scoate din ulei.In uleiul ramas de la prajit se caleste ceapa si faina si se sting cu apa si bulion.
Se adauga mazarea , se lasa sa fiarba dupa care se adauga si carnea de pui.
Se pune zaharul, sarea si piperul, iar cand carnea este fiarta se adauga mararul tocat. Se mai lasa cca 5 minute si se da vasul de pe foc.
Pofta buna!
Etichete:
Retete culinare
Abonați-vă la:
Postări (Atom)