Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online Add to My AOL

Add to Pageflakes Powered by FeedBurner Subscribe in NewsAlloy

vineri, 9 aprilie 2010

Briose cu morcovi

Ingrediente:
-un pachet de unt
-4 oua
-750 grame faina pentru cozonac
-220 grame zahar brun
-400 grame smantana
-1/2 kg de piure de morcovi fierti
-cateva nuci maruntite
-o lingurita de coaja rasa de portocala

Mai intai se amesteca intr-un castron untul,zaharul, coaja de portocala, pana cand nu se mai simte zaharul.
Sparge ouale peste acest amestec,si-l batem impreuna cu faina ( se adauga putin cate putin), smantana si piureul de morcovi.
Se bate bine pana se obtine o pasta omogena.
Puneti cate o lingura de compozitie in formele de briose si presara deasupra nucile macinate.
Briosele se dau la cuptor si se coc la 180 de grade, o jumatate de ora, pana cand devin aurii.
Se servesc la micul dejun fierbinti!Pofta mare!!!