Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online Add to My AOL

Add to Pageflakes Powered by FeedBurner Subscribe in NewsAlloy

duminică, 1 februarie 2009

Cum sa ai o fata frumoasa si hidratata?



Vrei sa ai o fata hidratata si plina de stralucire.Foloseste mastile pe baza de produse naturiste.
Va pot enumera cateva retete si produse de care aveti nevoie pentru a va ingriji tenul .

Foloseste o data pe saptamana o masca pentru fata dintr-o lingura de ulei de masline si un ou. Se amesteca bine masca pentru fata si apoi se aplica imediat. Efectele acestei retete naturiste sunt rapide si benefice: un ten mai luminos si riduri mai estompate.
Pentru un tratament natural se pot aplica comprese care se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute. Dupa indepartarea cu apa calduta se poate aplica si un tratament cosmetic sau o masca pentru fata. Orice reteta naturista pentru ten trebuie sa contina ulei de masline. Pentru un ten bronzat, un tratament natural este cel din 1 lingura ulei de masline si un morcov ras. Un tratament cosmetic care ii va da stralucire tenului tau este cel din 1 lingura de ulei de masline si 2 linguri de smantana proaspata. O masca pentru fata dintr-o lingura de ulei de masline si zeama de la un sfert de lamaie are efect astringent si de hidratare.

Mastile pentru fata aduc multe beneficii tenului, imbunatatesc culoarea si textura pielii, curata si inlatura celulele moarte. Mastile se intind pe fata si pe gat, apoi te relaxezi timp de 15-20 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta si se improspateaza fata cu apa rece.

Pentru a-ti aplica o masca trebuie sa iti curateti bine tenul si gatul inainte altfel rezultatul nu va fi pe masura asteptarilor. Pe timpul cat masca este pe piele, incearca sa stai cat mai relaxata.

Dupa o iarna grea, in care gerul si vantul au lasat urme pe pielea noastra, iar pentru ca tenul nostru trebuie sa arate proaspat are nevoie de tratamente eficiente.

O masca cu argila da stralucire pielii si revigoreaza tenul. Argila reda fermitatea tenului si intareste musculatura fetei. Masca din argila, ulei de masline si galbenus de ou asigura hidratarea de care are nevoie tenul uscat din cauza frigului si contribuie la rsefacerea peliculei protectoare de la suprafata pielii.

Baile de abur fac ca pielea sa transpire si sa se indeparteze impuritatile, celulele moarte si sebum-ul intarit. Caldura intensifica circulatia sangelui la suprafata tenului, hidrateaza, pielea avand un tonus mai bun si mai multa luminozitate.