Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online Add to My AOL

Add to Pageflakes Powered by FeedBurner Subscribe in NewsAlloy

marți, 2 iunie 2009

Ciresele bogate in vitamine si minerale




Ciresele contin vitamina C, o cantitate redusa de vitamina B si A, precum si minerale ca potasiu, sodiu si magneziu, ce imbunatatesc sistemul imunitar, reduc oboseala si protejeaza vederea. „Ciresele sunt mai bune cu cat sunt mai coapte, deoarece cantitatea de vitamine se mareste.

Consumul de suc de cirese are proprietatea de a ameliora durerile musculare provocate de efortul fizic intens, arata cercetatorii americani de la Universitatea de Stiinte si Sanatate din Oregon.Studiul lor a aratat ca persoanele care au consumat timp de sapte zile inainte unei curse de rezistenta doua pahare de suc de cirese pe zi au avut mult mai putine dureri musculare decat alti concurenti, arata PhysOrg .

Fructele de cires sunt folosite in terapiile alternative ca remedii pentru intoxicatii, probleme imunitare, imbatranirea precoce, precum si in alte afectiuni cum ar fi cele digestive sau vasculare.

Ciresele contin:-apa-zahararui-vitamine-oligoelemente ( cupru si zinc)-minerale( fier, potasiu, calciu,fosfor, magneziu.
Ciresele sunt excelente daca te lupti cu probleme ca:
-obezitate
-probleme de tranzit intestinal
-febra
-gripa
-afectiuni renal
-afectiuni cardiace
-celulita
-litiaze biliare si renale
-migrene
-guta

Niciun comentariu: