duminică, 18 mai 2008
Chiftelute marinate
Ingrediente:
-1 kg de carne tocata
-o legatura de marar
-o legatura de ceapa verde
-3 oua
-sare
-piper
-4linguri de pasta de tomate
-o legatura de usturoi verde
Mod de preparare:
Amestecati carnea tocata, ouale, ceapa, mararul, sare, piper si faceti chiftelutele dupa bunul plac..mai mari, mai micute si rotunde...apoi le puneti la prajit.
Dupa ce a-ti terminat de prajit toate chiftelutele se face sosul din usturoi, pasta de tomate si apa..condimentati sosul cu piper si sare...puneti chiftelutele in sos si lasati-le sa fiarba..circa 10 minute la foc mic..
Le puteti adauga si un piureu de cartofi!
Pofta buna!
Etichete:
Retete culinare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu